Darnol Aquinovic szobája

More
14 years 7 months ago #1826 by TheElf
Replied by TheElf on topic Darnol Aquinovic szobája
Nem könny? az ékszerészkedés, sok id?t vesz el, de sikerül magadat megnyugtatni: Ismerik ?k Elist, tudják, mi mindenben van benne. Ez pedig lényegesen javít a helyzeten, de az inkvizítorok viszonylag hamar eljutnak egy újabb válságtanácskozásig, majd újra kutatnak, újra tanácskoznak, és így megy ez órákon át, így ti vagytok el?bb kész a napi ékszerkészítés adaggal.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 7 months ago #1827 by danka90
Replied by danka90 on topic Darnol Aquinovic szobája
Mikor végzünk az ékszerkészítéssel, elkezdem figyelni az inkvizítorok munkáját, de legf?képp a beszélgetéseikre lennék kíváncsi, hogy halad a dolog, mit találtak eddig, sikerül-e megoldani a problémát, ilyesmi. Ellenben egyel?re míg dolgoznak nem akarom ?ket újabb kérdésekkel bombázni, most csak csendes hallgatóságként megfigyelek.

More
14 years 7 months ago #1828 by TheElf
Elis hamar észreveszi, hogy ezúttal nem ? az érdekes... Ez pedig ugye nem feltétlenül jó hír a számodra. De mire erre rájössz már kicsit túl sokat foglakoztál a démoni nyelvek nyelvtanával kapcsolatos fejtegetésekkel, amihez persze továbbra is hiányoznak a fontos elméleti ismereteid, de immár legalább néhány démoni szóról, néhány démon gondolati sémájáról, stb. sikerül megtudnod pár alapvet? adatot. Ha nem is sok, több mint a semmi. Mindenesetre a nyelvészeti vita kapcsán hamar kiderül, hogy egy démonhercegr?l van szó, ami cseppet sem t?nik jónak...

More
14 years 7 months ago #1829 by danka90
Hogy Elis meg ne sért?djön, elmondom neki, hogy mit is hallottam pontosan és miket tudtam meg, majd nincs más hátra, mint várni, hogy az inkvizítorok el?álljanak valami megoldási javaslattal. Addig viszont a lánnyal foglalkozok, úgy ütjük el az id?t, ahogy szeretné.

More
14 years 7 months ago #1830 by TheElf
- Ne feledd, nem csak ?k vizsgálódtak, hanem én is gondolkodtam a problémán, és bizony az én konklúzióim is vannak ilyen érdekesek. - Mondja mosolyogva

- Amit az inkvizítorok megállapítottak a befolyásról, a lehetséges démonokról, annak kicsit utánakérdeztem, így pedig tudom, hogy pontosan melyik démon felel ezért, egy kíndémon az, és ha nem is tartozik a híresebb kíndémonok közé, akkor is igen veszélyes szörnyeteg. Az Inkvizíció még fog ezen vitatkozni egy darabig, hiszen ?k sosem hinnének annak akit megkérdeztem, mondván egy démont megkérdezni err?l butaság, úgyis hazudna. De egy démon akit [i:1epszxfq]sokszor legy?ztem[/i:1epszxfq], és éppen ez változtatta meg, ezért nem egyforma közdémon már, ha nincs oka, hogy hazudjon, nem fog engem átverni. Az inkvizíciót átverné. Viszont optimista. Nem kicsit. Úgy tartja, hogy az adott kíndémon akár le is gy?zhet?. Talán a saját síkján, a saját otthonában is. De ez egy olyan démontól aki a saját erejét is túlértékeli, a legy?z?jéét méginkább kétes érték? információ. - Mondja elmosolyodva.

Ebben akkor is igaza van, ha te ezek mellett még csapdát is szimatolsz, talán nem is véletlenül. Persze ezt nem biztos, hogy túl bölcs lenne megemlíteni. Sok oknál fogva sem. Mindenesetre sok érdekes terve lesz Elisnek, megannyi új ékszert készítetek.

More
14 years 7 months ago #1831 by danka90
Nem igazán hiszem, hogy ez az információ túl hiteles lenne, egy démon már csak poénból is hazudhat, a legy?z?jének meg pláne, hiszen mindig újabb tervet forral a visszavágásra. Ezt a kételyemet persze nem említem meg Elisnek, inkább érdekl?dök nála az új fejleményekr?l, bár az általa várt lelkesedés sokkal csekélyebb mértékben mutatkozik meg...
- Értem és ha tudjuk, hogy pontosan milyen démonról van szó, milyen ékszereket készíthetünk ellene? Vagyis most pontosan mit is fogunk csinálni? Vissza tudjuk szorítani a befolyását ezeknek az információknak az ismeretével?

Time to create page: 0.200 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.