- Thank you received: 0
Bemesélés 1. rész - A banda klubházában
-Ezek a papírok, de méginkább a velük járó tudás pedig igen is hasznos és én jól tudom, hogy nem csak ilyen egyszerű diagnózisra, hanem akár komolyabb dolgokra is, főleg szocális adeptusi képességeit kiegészítve különösen hasznos. Ezt meg tudom érteni, mert hasonlítok rá, esetleg nekem is jól jöhet a tudás még az is lehet hogy pályát váltok, sőt mivel eddig az derült ki nem értek egyes területekhez eléggé elgondolkodtató.
Komolyan elgondolkodik magában az eddigi feladatainak, tudásának, területének mi értelme volt
Please Log in or Create an account to join the conversation.
ha tetszik, ha nem a "doktornéni" a bandában.
- Csak ez a doktornénizés nem stimmel. Persze, a diagnózis ugyanaz, hiszen azt nekem is meg kell állapítani, de a gyógyítással foglalkozó orvosnak is, sőt a kutatóorvosnak is. Csakhogy pl. az én papírommal nem lehet felírni gyógyszert. Ha lehetne, az pl biznisz lenne. De a sima doki nem tanúskodhat olyan egyszerűen, ha valakit fel kell mentetni a bíróságon. Oké eskü van, ha tudok segíteni kell, az alap orvosi képzés megvan. De az igazságügyi orvos-szakértői és elmeorvos-szakértői munka igazságügyi munka. Igazságiért kell harcolni, nem "magány ellen betegeskedő" embereknek gyógyszert felírni. - Felel Gina
Elgondolkozik saját magán, hogy mennyire erőltesse tovább az infromatikai és a kiber vonalat és inkább koncentráljon más csak egy területre. A választ még nem sejti.
JD viszont rögtön hozzáteszi: - Viszont lassan többet jársz bíróságra, mint én.
...tele van a töke, na.
- Oké, kedves mindenki. - amilyen lendületesen áll fel, az ember azt hinné, hogy frissen és üdén kelt madárcsicsergésre. - Aki akar, az marad és átbeszélheti, hogy milyen márkájú szintiket vegyünk és hogy ki jár itt a legtöbbet bíróságra. Én a magam részéről összeszedem a cókmókom, mert k*rva kevés időnk van. Akinek szimpatikus a toborzás, az jöhet utánam.
Minden további ceremóniát mellőz. A fiatalok úgyse szeretik a seggüket mereszteni, követik majd elegen.
Gina felé fordul: - Annyi képzést végeztél hogy az ember már nem is tudja számon tartani, nem tudom hány éves korodig akarod ezt csinálni, de ha így haladsz ha jogot még nem is csináltál mindenképpen fogsz.
Nem is tudojahogy marad ideje banda mellé még ezekre is valamint ennyi papírt megáll az ész.
- Na, de igaza van itt egyeseknek a mellébeszélések helyett a lényegi dolgokra érdemes visszatérni, a terv nélkül fejjel előre ötletet nem támogatom viszont csak azért, mert mesedélután volt
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
-
Naplók
- Nyomozati Napló - Aika
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?