- Thank you received: 0
Bemesélés 1. rész - A banda klubházában
- Rendben, háttér az újaknak. A világban sokféle banda van. A legtöbben kishalak. Soha, semmit sem fognak elérni az életben, és ha van zsaru a környékükön akkor be is viszi őket. Ne, lázadásból bandáznak, vagy valamiért, hanem mert nem kapnak más munkát, és csak terjesztik az árut. Igen. Ami műérzetet csinálunk sokszor ilyen helyre jut el. Elpasszolják annak akiknek, akarják. Van aki azt mondja, hogy ő kemény és már fosnak tőle a zsaruk. Addig amíg egyszer nem mennek tankkal a Z zónába, de onnan meg ő nem tud sok mindent kihozni.
- És van az út amit mi járunk. A lázadóké. Lázadunk. Feszegetjük a játékszabályokat. Soha nem fogunk elbaszott ideológiák miatt szembe mosolyogni, hátbaszúrni. És akiket elkapunk, bár megérdemli joggal mondja időnként nem csak feszegetjük a határokat, de azokat áthágva meg is sértjük a törvényt. de kurvára nem az a lényeg, hogy megsértjük a törvényt, hanem az, hogy miért csináljuk és mennyi szabadságra van szükségünk.
- A képmutatást, a patkányokat, sok mást utáljuk. Azt mondjuk az őszinteség katonái vagyunk. Hát most háborúzni kell majd pár patkány ellen. klubház pedig a hátország része. Innen jön a lőszer is... De innen kell jönni a pénznek is benzinre. Szerencse, hogy van több emeletünk. A fegyverműhely, a motorműhely, zárt lőtér mellett lehet barakk is, eligazító is. Ennek a résznek a trükkje az, hogy nyilvános és pénzt is hoz.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Akik ide jöttek biztos vagyok benne, hogy mind tudják, ismerik és elfogadják a banda elveit, azért jelentkeztek ide és azért vannak itt, mert már kaptak egy visszaigazolást magukról Jim részéről, ha jól tudom, de persze egy sokadik tisztázás most sem árt.
Ginának láthatóan nem tetszik Jim poénja...
-Ezek a papírok, de méginkább a velük járó tudás pedig igen is hasznos és én jól tudom, hogy nem csak ilyen egyszerű diagnózisra, hanem akár komolyabb dolgokra is, főleg szocális adeptusi képességeit kiegészítve különösen hasznos. Ezt meg tudom érteni, mert hasonlítok rá, esetleg nekem is jól jöhet a tudás még az is lehet hogy pályát váltok, sőt mivel eddig az derült ki nem értek egyes területekhez eléggé elgondolkodtató.
Komolyan elgondolkodik magában az eddigi feladatainak, tudásának, területének mi értelme volt
ha tetszik, ha nem a "doktornéni" a bandában.
- Csak ez a doktornénizés nem stimmel. Persze, a diagnózis ugyanaz, hiszen azt nekem is meg kell állapítani, de a gyógyítással foglalkozó orvosnak is, sőt a kutatóorvosnak is. Csakhogy pl. az én papírommal nem lehet felírni gyógyszert. Ha lehetne, az pl biznisz lenne. De a sima doki nem tanúskodhat olyan egyszerűen, ha valakit fel kell mentetni a bíróságon. Oké eskü van, ha tudok segíteni kell, az alap orvosi képzés megvan. De az igazságügyi orvos-szakértői és elmeorvos-szakértői munka igazságügyi munka. Igazságiért kell harcolni, nem "magány ellen betegeskedő" embereknek gyógyszert felírni. - Felel Gina
Elgondolkozik saját magán, hogy mennyire erőltesse tovább az infromatikai és a kiber vonalat és inkább koncentráljon más csak egy területre. A választ még nem sejti.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- Keisinger ház
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?