Bemesélés 1. rész - A banda klubházában

More
8 years 6 months ago #4894 by Fantalas
Figyelmesen hallgatja Jim mondandóját miközben Wandát nézegeti kicsit majd magában nyugtázza hogy Wanda nem olyan jó csaj mint Gina talán ennek ahhoz is köze van hogy kit ismer régebb óta, talán csak a dominák nem jönnek be neki nem is érdekli.

- Akik ide jöttek biztos vagyok benne, hogy mind tudják, ismerik és elfogadják a banda elveit, azért jelentkeztek ide és azért vannak itt, mert már kaptak egy visszaigazolást magukról Jim részéről, ha jól tudom, de persze egy sokadik tisztázás most sem árt.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #4895 by TheElf
- Van aki azt várta, hogy JD hiába ügyvéd, Gina hiába doki, mégha mindig hozzáteszi is, hogy valami igazságügyi doki, mégis azt várta tőle valaki, hogy gettólakóként tűz ki célt. Pedig ismered, ha nem szerzünk verdát amiben műteni lehet, seggberúg minket, mert mi lesz, ha valaki egy sörösüveggel elvágja a kezét. Persze csinált másik szakvizsgát is. Arra is hozzáteszi, hogy igazságügyi, meg szakértő. De könyörgöm, az igazságügyi dilidoki, meg az igaziból is aki orvos azt tudja felírni, hogy diagnózis: Hülye vagy

Ginának láthatóan nem tetszik Jim poénja...

More
8 years 6 months ago #4897 by Fantalas
Szemmel láthatóan nem csak neki.

-Ezek a papírok, de méginkább a velük járó tudás pedig igen is hasznos és én jól tudom, hogy nem csak ilyen egyszerű diagnózisra, hanem akár komolyabb dolgokra is, főleg szocális adeptusi képességeit kiegészítve különösen hasznos. Ezt meg tudom érteni, mert hasonlítok rá, esetleg nekem is jól jöhet a tudás még az is lehet hogy pályát váltok, sőt mivel eddig az derült ki nem értek egyes területekhez eléggé elgondolkodtató.

Komolyan elgondolkodik magában az eddigi feladatainak, tudásának, területének mi értelme volt

More
8 years 6 months ago #4898 by TheElf
- Nem azt mondtam, hogy nem jó a tudása. Hanem azt mondtam, hogy Gina,
ha tetszik, ha nem a "doktornéni" a bandában.

- Csak ez a doktornénizés nem stimmel. Persze, a diagnózis ugyanaz, hiszen azt nekem is meg kell állapítani, de a gyógyítással foglalkozó orvosnak is, sőt a kutatóorvosnak is. Csakhogy pl. az én papírommal nem lehet felírni gyógyszert. Ha lehetne, az pl biznisz lenne. De a sima doki nem tanúskodhat olyan egyszerűen, ha valakit fel kell mentetni a bíróságon. Oké eskü van, ha tudok segíteni kell, az alap orvosi képzés megvan. De az igazságügyi orvos-szakértői és elmeorvos-szakértői munka igazságügyi munka. Igazságiért kell harcolni, nem "magány ellen betegeskedő" embereknek gyógyszert felírni. - Felel Gina

More
8 years 6 months ago #4899 by Fantalas
- Gina harcos, milyen jó harcos. Nem az egyes eseteket kezeli, hanem a mögöttes okokat, okos nagyon okos. Sokat tanulhatunk tőle, és tanulunk is, valamint tényleg speciális orvos, pszihológus, jogász, sok papírja van, ebből is lehet tanulni. Bár a legtöbb embernek egy szakterület is bőven elég, sokaknak még annyi sem.

Elgondolkozik saját magán, hogy mennyire erőltesse tovább az infromatikai és a kiber vonalat és inkább koncentráljon más csak egy területre. A választ még nem sejti.

More
8 years 6 months ago #4900 by TheElf
- Ginger, JD jogász... Az igazságügyi orvosszakértő, elmeorvos szakértő dolog nem igényel jogi diplomát - Veti fel Gina

JD viszont rögtön hozzáteszi: - Viszont lassan többet jársz bíróságra, mint én.

Time to create page: 0.189 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.